Verhuur geluid Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Verhuur van installaties voor geluid op evenementen vindt u in Rotterdam bij Lion Facilitair B.V. Wij zijn expert op het gebied van evenementen. We kunnen ze organiseren en leveren ook de technische ondersteuning die nodig is om er een succes van te maken. Dit doen wij met behulp van professionele apparatuur en onze deskundige licht- en geluidstechnici.

Lion Facilitair B.V.: verhuur van installaties voor geluid op evenementen in Rotterdam

Lichtinstallaties, maar ook zeker geluidsinstallaties mogen niet onderschat worden op een evenementen. Ze zijn van groot belang om een evenement tot een succes te maken. Wij leveren onder andere geluidsinstallaties voor artiesten, presentaties, discoshows en grote evenementen. Waar bestaat ons aanbod dan zoal uit? U kunt bij ons ander andere speakers, monitors, mengpanelen, versterkers, microfoons en bekabeling huren. Deze apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit en onze geluidstechnici zijn zeer vakbekwaam en gekwalificeerd. U zult zeker tevreden zijn over de verhuur van onze installaties voor geluid in Rotterdam.

Contact opnemen voor meer informatie

Als u meer wilt weten over ons verhuur van installaties voor geluid in Rotterdam, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)10 483 87 16. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. 

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.