Verhuur geluid Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Verhuur geluid Rotterdam

Verhuur van installaties voor geluid en audio apparatuur op evenementen vindt u nabij Rotterdam bij Lion Facilitair B.V. Wij zijn expert op het gebied van evenementen. We kunnen ze organiseren en leveren ook de technische ondersteuning die nodig is om er een succes van te maken. Dit doen wij met behulp van professionele apparatuur en onze deskundige licht- en geluidstechnici. Wij kunnen veel voor u doen op het gebied van evenementen.

Lion Facilitair B.V.: verhuur van installaties voor geluid op evenementen rond Rotterdam

Lichtinstallaties, maar ook zeker geluidsinstallaties, mogen niet onderschat worden op een evenementen. Ze zijn van groot belang om een evenement tot een succes te maken. Wij leveren onder andere geluidsinstallaties voor artiesten, presentaties, discoshows en grote evenementen. Wij zijn dé partij voor de verhuur van audio apparatuur en geluid, maar we helpen u ook met podiumopbouw en licht. Waar bestaat ons aanbod dan zoal uit? Wij bieden onder ander de verhuur van:

Deze apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit en onze geluidstechnici zijn zeer vakbekwaam en gekwalificeerd. U zult zeker tevreden zijn over de verhuur van onze installaties voor geluid in Rotterdam.

Contact opnemen voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verhuur van installaties voor geluid in Rotterdam? Neem dan contact met ons opnemen via het telefoonnummer 010 – 4838716. Daarnaast vraagt u heel gemakkelijk een offerte aan op onze website voor de verhuur van audio apparatuur, het opbouwen van een podium of alle andere dingen waarbij wij u mee kunnen helpen bij het organiseren van een evenement.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op