Verhuur van geluid in regio Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Verhuur van geluid en licht in Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat de verhuur van geluid verzorgt voor uw evenement, zit u goed bij LION in Rotterdam. Wij bieden audio ter verhuur aan voor congressen, presentaties, maar ook voor concerten in en rondom Rotterdam. Onze klantenkring is zeer divers en wij hebben al vele evenementen mogen voorzien van passend geluidsmateriaal. Ongeacht uw wensen en uw budget, laten wij uw evenement altijd slagen.

Wij zijn specialist in de verhuur van geluid voor evenementen

Of u nu een groot of een klein evenement organiseert; uw productie valt of staat met een goede geluidsinstallatie. Wij regelen de audio en bijbehorende apparatuur voor geluid, wanneer u kiest voor onze mogelijkheden op het gebied van verhuur. Ons brede assortiment aan materiaal voor bediening van geluid dat wij ter verhuur aanbieden, bestaat onder meer uit:

  • Luidsprekers
  • Monitors
  • Bekabeling
  • Microfoons
  • Versterkers
  • Mengtafels

Alle apparatuur die bij ons in de verhuur staat, is van zeer hoogstaande kwaliteit, zorgt voor uitstekende audio en wordt geïnstalleerd en bediend door onze deskundige geluidstechnici. Dankzij onze diversiteit aan materiaal voor audio, bedienen wij met onze verhuur zowel evenementen voor de zakelijke markt als de particuliere markt.

Laat ons het geluid op uw evenement regelen

Organiseert u binnenkort een evenement waarvoor u speakers wilt huren? Wij zijn uw partner in verhuur van allerlei apparatuur voor audio. Tevens schakelt u ons in voor lichtverhuur. Zo zorgen we voor een passend sfeerplaatje op uw evenement. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn met onze evenementenverhuur? We bespreken graag de mogelijkheden. Benader ons via het contactformulier of bel naar 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.