Lion facilitair – Adequate technische ondersteuning

Home » Audiovisueel

Audiovisueel materiaal in de verhuur

LION uit Rotterdam is uw partner wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat audiovisueel materiaal ter verhuur aanbiedt. Wij creëren passende audiovisuele en IT-oplossingen voor iedere productie, van vergadering tot muziekfestival. We helpen u graag met het faciliteren van de juiste apparatuur voor uw evenement. Geef uw wensen aan ons door, dan ontzorgen wij u volledig op technisch vlak. U rekent bij ons op een gespecialiseerd team dat u voorziet van advies op maat.

Welk audiovisueel materiaal bieden wij ter verhuur aan?

Als audiovisueel specialist zijn wij in staat om projecten van iedere schaalgrootte te ondersteunen met ons materiaal. Onze audiovisuele apparatuur omvat materiaal als schermen, projectoren – Led of Lcd – en diverse soorten laptops, switchers, et cetera. Wij hebben veel ervaring met tijdelijke zalenbouw door middel van pipe and drape en het toepassen van innovatieve technologieën. Hierdoor zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende av-partner.

Wij ondersteunen u bij allerlei evenementen

Wij creëren eersteklas audiovisuele oplossingen voor iedere gelegenheid. Tijdens presentaties, beurzen en congressen wilt u graag laten zien wat u in huis heeft. Een mogelijkheid om dit te doen, is door middel van presentaties of film. Wij hebben als audiovisueel specialist het juiste materiaal in de verhuur. Zo weet u zeker dat uw presentatie slaagt.

Maak gebruik van onze expertise

Wij kunnen veel voor u betekenen bij het organiseren van evenementen. Niet alleen met ons audiovisueel materiaal in de verhuur, maar ook op het gebied van podiumbouw. Ook over de organisatie denken wij graag met u mee. Zo maken wij een concept op maat voor uw locatie en naar uw wensen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over ons audiovisueel materiaal? Bel dan naar 010 – 4838716 of vul ons contactformulier in.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.