Licht en geluid in de verhuur voor bedrijven

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Licht en geluid in de verhuur voor bedrijven

Wilt u goed licht en geluid op uw evenement en zoekt u een specialist voor de verhuur van installaties voor bedrijven? Bij LION in Rotterdam rekent u op jarenlange ervaring en een servicegerichte houding. Wij zorgen voor de technische ondersteuning zowel voor als tijdens uw evenement.

Optimaal licht en geluid tijdens uw evenement dankzij ons verhuur aan bedrijven

Bij ons full-service verhuurbedrijf kunnen bedrijven terecht voor de verhuur van licht en geluid en alles wat hierbij komt kijken. Of u nu een kleine bedrijfspresentatie of een groot congres organiseert; wij leveren technisch materiaal van hoge kwaliteit om uw evenement te laten slagen. Vrijwel ieder evenement vraagt om een goede audio-installatie. Wij leveren hiervoor zowel losse geluidsapparatuur als volledige installaties. Tevens kunnen wij uw evenement voorzien van een passende sfeer met de juiste verlichting.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie

Organiseert u binnenkort een congres, festival of ander soort evenement en wilt u ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is? Maak dan gebruik van onze verhuur van licht en geluid voor bedrijven in de buurt van de Randstad. Met veel ervaring in podiumbouw op evenementen en een ruim aanbod van technisch materiaal, helpen wij uw evenement te slagen. Voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie over de mogelijkheden belt u naar 010 – 4838716 of vult u ons contactformulier in.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.