Geluidsinstallatie huren Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Een professionele geluidsinstallatie huren in Rotterdam kan gemakkelijk en snel bij Lion Facilitair B.V. Bij ieder groot evenement is een goede geluidsinstallatie onmisbaar. Deze zorgt dat het optreden van een artiest helemaal tot z’n recht komt of dat een presentator z’n boodschap duidelijk en helder kan overbrengen. Investeer daarom in professionele geluidsapparatuur van Lion Facilitair B.V.

Een geluidsinstallatie huren in Rotterdam: diverse mogelijkheden

Voor ieder evenement is andere geluidsapparatuur nodig. Een DJ heeft een mengpaneel en versterkers nodig, terwijl een presentator voldoende heeft aan een microfoon en wat speakers. Kies zelf de geluidsinstallatie die u bij ons in Rotterdam wilt huren. Onze gekwalificeerde geluidstechnici komen deze dan installeren en bedienen voor u. U maakt uw evenement compleet met onze uitstekende lichtapparatuur. Zorg voor een lichtshow met behulp van stroboscopen of zet de presentator of artiest letterlijk in de spotlight.

Special effects

Vindt u een mooie lichtshow en fantastisch geluid nog niet genoeg. Kies dan voor een van onze special effects. Zo kunnen wij vlammenwerpers, spuitfonteinen of bellenblaasmachines leveren. Uw evenement zal onvergetelijk zijn voor al uw gasten. Bel snel naar +31 (0)10 483 87 16 voor meer informatie over het huren van een geluidsinstallatie bij ons in Rotterdam.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op