Een geluidsinstallatie huren in Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Geluidsinstallatie huren Rotterdam

Organiseert u een evenement waarvoor u een professionele geluidsinstallatie wilt huren in Rotterdam? Ons bedrijf LION is gespecialiseerd in verhuur van technisch materiaal voor diverse evenementen. Bij ieder groot evenement is een goede geluidsinstallatie onmisbaar. Deze zorgt er namelijk voor dat het optreden van de artiest of de spreker helemaal tot z’n recht komt.

Een uitstekende geluidsinstallatie huren bij een ervaren specialist

Als bedrijf in evenementenverhuur verzorgen wij technisch materiaal voor allerlei evenementen in en rondom de Randstad. Of u nu een congres organiseert of een muziekfestival; het huren van de juiste geluidsinstallatie is essentieel. Wij beschikken over alle mogelijke geluidsapparatuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan versterkers, microfoons en mengpanelen. Wij ontzorgen u graag door de technische voorbereiding op ons te nemen, zodat u verzekerd bent van goed geluid op uw evenement. Onze gekwalificeerde geluidstechnici komen de installatie bij u op locatie installeren en bedienen de deze voor u.

Benader onze specialisten

Wij regelen fantastisch geluid op uw evenement. Echter bieden wij meer diensten aan dan enkel geluidsverhuur. Om uw evenement compleet te maken, kunt u naast een geluidsinstallatie ook licht bij ons huren. Uw evenement wordt onvergetelijk dankzij onze diensten als full-service verhuurbedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.