Speakers voor een festival huren in de omgeving van Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

U zoekt een bedrijf waar u speakers kunt huren in de buurt van Rotterdam? Verhuur van installaties voor licht en geluid op evenementen of aan bedrijven vindt u in de omgeving van Rotterdam bij Lion Facilitair B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Dankzij onze professionele apparatuur en onze deskundige licht- en geluidstechnici brengen we ieder evenement tot een goed einde. We organiseren samen met u het evenement, maar regelen ook de verhuur van licht en geluid in de omgeving van Rotterdam. Wij geven u altijd advies op maat, zoals over het soort speakers die u het beste kunt huren voor uw evenement dat bijvoorbeeld in de buurt van Rotterdam plaats vindt.

Speakers huren in Rotterdam en omgeving

Licht- en geluidsinstallaties zijn de meest belangrijke onderdelen bij het organiseren van een evenement. Deze twee onderdelen kunnen het feest maken of breken. Bedenkt u maar eens hoe frustrerend het is als iemand die verder weg bij het podium staat niet alleen slecht zicht heeft, maar ook niets meekrijgt van de muziek. Deze persoon zult u niet terugzien op een volgend evenement. Lion Facilitair B.V. is een zeer betrouwbare partij.  U zult zeker tevreden zijn over de verhuur van onze installaties voor licht en geluid in Rotterdam. Daarnaast kunt u ook de speakers huren die u nodig heeft en ook de podia regelen wij desgewenst voor u.

Licht en geluid verhuur aan bedrijven

Naast de evenementen waarvoor u bij ons speakers kunt huren, kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van licht en geluid voor bedrijven in de buurt van Rotterdam. Als u als bedrijf op locatie een bedrijfsfeest organiseert, wilt u dit natuurlijk wél goed doen. Wij verhuren onze licht– en geluidsinstallaties ook aan bedrijven. Uw personeel viert een tof feest waar nog lange tijd over gesproken wordt.

Neem contact op voor al uw vragen

Wilt u meer weten over de verhuur van installaties voor licht en geluid in Rotterdam, of het huren van speakers? Of wilt u meer informatie voor het verhuren van licht en geluid aan bedrijven? Dan neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 010 – 4838716. Daarnaast vraag u gemakkelijk een offerte aan op onze website. 

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op