Speakers huren in Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home ยป Speakers huren Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u speakers kunt huren in de buurt van Rotterdam? Bij LION zijn we gespecialiseerd in het faciliteren van apparatuur voor evenementen in de Randstad. Dankzij onze professionele apparatuur en onze technici brengen we ieder evenement tot een goed einde. U ontvangt van ons advies op maat, zoals over het soort speakers dat u het best kunt huren voor uw evenement.

Wij geven advies op maat wanneer u onze speakers gaat huren

Licht- en geluidsinstallaties zijn de meest belangrijke onderdelen bij het organiseren van een evenement. Deze materialen kunnen uw productie namelijk maken of breken. Zo is het bijvoorbeeld erg frustrerend wanneer een bezoeker verder van het podium staat en niet alleen slecht zicht heeft, maar ook niets meekrijgt van de muziek. Bent u van plan om speakers te huren voor een evenement, maar weet u niet wat u nodig heeft? Wij zijn uw betrouwbare partner wanneer u geluidsapparatuur wilt huren. Onze deskundige geluidstechnici denken met u mee. Zo faciliteren wij het beste geluid op uw evenement. Naast geluid, kiest u voor lichtverhuur van ons.

Laat ons het geluid op uw productie verzorgen

Geeft u binnenkort een evenement waarvoor u speakers wilt huren? Als full-service verhuurbedrijf nemen wij uw zorgen weg. Wij bieden oplossingen met onze geluidsinstallaties en zorgen voor de juiste ondersteuning, zowel voorafgaand als tijdens uw evenement. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.