Lichtverhuur in Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Licht verhuur Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf voor lichtverhuur in Rotterdam? Dan zit u goed bij LION. Met ons full-service verhuurbedrijf bieden wij technische ondersteuning voor en tijdens evenementen. Tevens helpen wij bij het bedenken en organiseren. U rekent bij ons op ervaren technici met een servicegerichte houding. Wij denken flexibel met u mee en passen ons aan uw wensen aan. Ook spelen wij in op uw budget. Zo rekent u op een geslaagd evenement.

Wat zijn de mogelijkheden van onze lichtverhuur?

Van een uitgelichte presentator op een congres, tot een compleet verzorgde lichtshow op een muziekfestival; licht maakt de sfeer op ieder evenement. Onze lichtverhuur bestaat uit een ruim assortiment. Zo huurt u bij ons onder meer:

  • Conventionele spots
  • Ledverlichting
  • Intelligent licht
  • Volgspots
  • Sunstrips
  • DMX-balken

Naast verlichting bieden wij enkele special FX te huur aan. Denk bijvoorbeeld aan rook- en droogijsmachines, spiegelbollen en stroboscopen. Al onze lichtapparatuur is van hoge kwaliteit. Onze lichttechnici zijn zeer vakbekwaam en zorgen voor de installatie en bediening van de lichten op uw evenement.

Creëer sfeer met onze verlichting

Wij zijn niet alleen uw partner op het gebied van lichtverhuur, maar ook voor het huren van professionele geluidsapparatuur komt u naar ons. Met onze evenementenverhuur bieden we een totaalpakket aan. Zowel afzonderlijke materialen als volledige geluidsinstallaties en lichtsets zijn bij ons te huren voor evenementen. Laat ons uw wensen weten, dan gaan wij voor u aan de slag met een oplossing op maat. Neem contact met ons op voor een kostenindicatie.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.