Evenementenverhuur Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Evenementenverhuur Rotterdam

Voor evenementenverhuur in Rotterdam kunt u bij Lion Facilitair B.V. terecht. Wij kunnen de noodzakelijke producten leveren voor een geslaagd evenement van uw bedrijf, zoals geluids- en lichtapparatuur. Daarnaast verzorgen wij locatie management als u het zelf lastig vindt om het evenement aan te sturen. Een van onze deskundige medewerkers zal in dat geval optreden als dutymanager en toezicht houden op de werkzaamheden.

Evenementenverhuur in Rotterdam: producten en diensten

Wij bieden u zeer ruim aanbod van producten voor uw evenement. Zo zorgen wij voor alle technische middelen, zoals licht-, geluids- en audiovisuele apparatuur. Daarnaast kunt u bij ons onder andere terecht voor aggregaten, bekabeling, dansvloeren, catwalks en podia. Om uw evenement extra spetterend te maken, bieden wij een groot aantal mogelijkheden voor special effects. Hierbij kunt u denken aan:

  • Koudijs;
  • Spuitfonteinen;
  • Vlammenwerpers;
  • Streamers.
  • Rookmachines;
  • Bellenblaasmachines;
  • Confetti- en sneeuwmachines.

Dankzij onze special effects vergeten de gasten uw evenementen nooit meer. Al onze producten zijn los te huren. Wij adviseren u graag over onze producten voor evenementenverhuur in Rotterdam.

Locatie management

Als u meer wilt dan alleen het huren van producten, kunt u ook een dutymanager van Lion Facilitair B.V. aanstellen. Deze kan voor u alle voorbereidende werkzaamheden aansturen. Ook stelt deze zich op als eerste aanspreekpunt voor leveranciers en opdrachtgevers. Voor onze evenementenverhuur in Rotterdam kunt u online een offerte aanvragen. U kunt voor meer informatie ook bellen naar +31 (0)10 483 87 16

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op