Evenementenverhuur in Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Evenementenverhuur Rotterdam

LION is uw partner in evenementenverhuur uit Rotterdam. Wij leveren technische services en producten voor een geslaagd evenement, zoals geluids- en lichtapparatuur. Tevens verzorgen wij, indien gewenst, management op locatie tijdens uw evenement. Een van onze ervaren medewerkers treedt op als dutymanager om de werkzaamheden tijdens uw productie in de gaten te houden.

Welke producten en diensten bieden wij aan met onze evenementenverhuur?

Wij bieden u een zeer ruim aanbod van producten voor uw evenement. Zo zorgen wij voor alle technische middelen, zoals audiovisueel materiaal. Daarnaast kunt u bij ons onder andere terecht voor aggregaten, bekabeling, dansvloeren, catwalks en podiumverhuur. Om uw evenement extra spetterend te maken, bieden wij een groot aantal mogelijkheden voor special effects. Hierbij kunt u denken aan:

  • Koudijs
  • Spuitfonteinen
  • Pyro’s
  • Streamers
  • Rookmachines
  • Bellenblaasmachines
  • Confetti- en sneeuwmachines

Dankzij onze special effects zullen uw gasten het evenement niet snel vergeten. Wij adviseren u graag over onze producten voor evenementenverhuur in Rotterdam.

Schakel ons in als partner

Voor een complete belevenis van uw productie, schakelt u ons bedrijf in de evenementenverhuur in. Naast materiaal leveren wij diverse diensten. Zo kunnen wij u helpen bij de voorbereidende werkzaamheden voor uw evenement, door bijvoorbeeld het optreden als aanspreekpunt voor uw leveranciers en andere opdrachtgevers. Neem contact met ons op om vrijblijvende en offerte aan te vragen. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.