Lion facilitair – Adequate technische ondersteuning

Home » Geluid

Verhuur van audioapparatuur

LION uit Rotterdam verzorgt de verhuur van audioapparatuur voor diverse evenementen. Om een klus te klaren, heeft u het juiste gereedschap nodig. Wij investeren in de beste apparatuur. Naast kwaliteit wordt ook ingezet op degelijkheid en betrouwbaarheid. Organiseert u een presentatie, congres, bedrijfsevenement of muziekfestival? Wij ondersteunen u met ons technisch materiaal en diverse diensten. Zo gaan we samen op zoek naar de beste oplossingen en creëren we concept een op maat voor uw productie.

Wij verzorgen de verhuur van professionele audioapparatuur

Wij hebben veel ervaring met het snel op- en afbouwen van audioapparatuur, met zo weinig mogelijk handelingen. Onze expertise delen wij graag met u. Zo gaat de verhuur van audioapparatuur bij ons verder dan enkel het leveren van professionele tools. Geluid is namelijk bij iedere toepassing weer anders. Zo is voor een presentatie een totaal andere opzet nodig dan voor een band of artiest die komt optreden. Voor elk type evenement hebben wij als full-service verhuurbedrijf een geschikte oplossing beschikbaar. Ons brede assortiment van geluidsapparatuur omvangt ook diverse microfoons, luidsprekers en mengpanelen.

Schakel onze experts in

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze geluidsverhuur? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om uw evenement te laten slagen met onze verhuur van audioapparatuur. Goed geluid is de basis van een succesvol evenement. Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. Benader ons telefonisch via 010 – 4838716 om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.