Lion facilitair – Adequate technische ondersteuning

Home » Over ons

Over ons

Flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn twee begrippen die bij ons voorop staan: zo kunt u bij ons apparatuur huren zonder of desgewenst met licht- en/of geluidstechnici. Zij zijn te allen tijde bereid om u te voorzien van informatie om de technische aspecten van de productie in goede banen te leiden. U kunt ons ook inhuren bij het ontwikkelen van uw idee. Wij denken graag met u mee en zullen zorgen voor een probleemloze en uitstekende productie van uw plannen

Voor de grootste uitdagingen op technische gebied biedt LION een oplossing door het opbouwen van jarenlange kennis en ervaring. Dit leidt tot het vertrouwen van een indrukwekkende klantenkring met de meest aansprekende projecten. Als een waar kennisbedrijf laten we ons enerzijds leiden door onze kennis en techniek, anderzijds door onze klantgerichte en oplossingsgerichte no-nonsense mentaliteit. LION is uw ideale partner voor permanente en tijdelijke projecten op het gebied van techniek bij evenementen.

Wij verzekeren u van de beste kwaliteit, doordat we doorlopend investeren in onze mensen en in onze materialen. LION heeft altijd de modernste apparatuur in huis. En de mensen die de audio- en lichtmaterialen voor u installeren kennen de laatste ontwikkelingen van het vak als geen ander.

Werken met LION betekent werken met een partij die goed bereikbaar is, de lijnen graag kort houdt en die ervoor zorgt dat de mensen die uw evenement voorbereiden ook daadwerkelijk zelf op uw evenement aanwezig zijn. Projecten worden van begin tot eind door een vast aanspreekpunt begeleid. Zo weet u waar u aan toe bent en blijft de communicatie voor alle betrokkenen glashelder.

Interesse? LION neemt graag met u door hoe de juiste materialen uw evenement tot een nog groter succes kunnen maken.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.