Podium huren Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Podium huren Rotterdam

Een podium huren in Rotterdam kan bij Lion Facilitair B.V. Wij zijn expert op het gebied van evenementen. Samen met u kunnen wij een concept maken voor de uitvoering van uw evenement en helpen dit te verwezenlijken. Wij hebben al voor veel bedrijven gewerkt, waaronder de overheid en het banken- en verzekeringswezen. Wij organiseren allerlei evenementen, van congressen tot festivals.

Podium huren in Rotterdam bij Lion Facilitair B.V.: divers aanbod

Voor ieder evenement is een ander soort podium nodig. Zo heeft u bij een presentatie vaak maar een klein podium nodig, terwijl een podium op een festival boven alle bezoekers moet uittorenen. Voor ieder evenement hebben wij een geschikt podium. Wij hebben podia in diverse hoogtematen en afmetingen. Al onze podia zijn altijd afgerokt en bedekt met tapijttegel, marley balletvloer of lakfolie. Daarnaast is het ook mogelijk om licht- en geluidsinstallaties te huren. U heeft dus meer dan genoeg keuze als u bij ons in Rotterdam een podium komt huren.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden bij ons in Rotterdam om een podium te huren, kunt u daarvoor contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via +31 (0)10 483 87 16. U kunt ook al een offerte aanvragen om een idee te krijgen van de kosten van ons podium verhuur. 

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.