Lichtverhuur in en rondom Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Licht verhuur Den Haag

LION uit Rotterdam is uw specialist op het gebied van lichtverhuur in de omgeving van Den Haag. Organiseert u een evenement waarbij u met de juiste verlichting een passende sfeer wilt creëren? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Met een ruim aanbod aan lichtmateriaal zorgen we voor een passend sfeerplaatje.

Als specialist in lichtverhuur zorgen wij voor passende verlichting op uw evenement

De juiste verlichting op een evenement zorgt voor een goede sfeer en is vrijwel onmisbaar. Echter vraagt iedere productie om een andere invulling. Zo is statisch licht voldoende bij een bedrijfspresentatie of op een beurs, maar vraagt een concert om meer bewegend licht en verschillende special effects. Met onze lichtverhuur voorzien wij u van uitstekend advies en ondersteuning bij de voorbereidingen voor uw evenement. Onze lichttechnici leveren de apparatuur op locatie en sluiten deze voor u aan. Tevens kunnen zij, indien gewenst, tijdens het evenement aanwezig zijn voor technische ondersteuning.

Benader ons voor meer informatie

Organiseert u binnenkort een evenement? Wij zijn gespecialiseerd in het technisch voorbereiden en uitvoeren van allerlei evenementen. Zo schakelt u ons in voor lichtverhuur en kunt u bij ons een podium huren. Natuurlijk zorgen wij ook voor goede kwaliteit geluidsapparatuur. Benader ons voor een kostenindicatie en bespreek uw wensen met onze specialisten via 010 – 4838716. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.