Licht verhuur Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Licht verhuur Den Haag

Bent u op zoek naar licht verhuur in regio Den Haag voor evenementen? Lion Facilitair B.V. verhuurt een divers aanbod van lichtapparatuur die gebruikt kunnen worden op een groot evenement. Daarnaast kunt u bij ons ook geluidsapparatuur, audiovisuele apparatuur, podia, catwalks en machines voor special effects huren. Wij garanderen u een topevenement met onze producten en diensten.

Licht verhuur in regio Den Haag: licht en sfeer

Licht is zeer bepalend voor de sfeer op uw evenement. Gedimd licht zorgt voor een intieme sfeer, terwijl stroboscopen juist het feest op gang brengen. Bij het kiezen van lichtapparatuur dient u dan ook goed na te denken over de sfeer die u wilt neerzetten op uw evenement. Ons aanbod is enorm en varieert van subtiele volgspots en conventionele spots tot stroboscopen en lounge lasers. Wij kunnen in omgeving Den Haag dus voor verschillende soorten licht verhuur zorgen: een subtiele spot tijdens een presentatie, gekleurde lichten tijdens een festival of rook- en droogijsmachines voor een gezellige partysfeer.

Compleet licht verhuur

Wij leveren niet alleen de verlichting, maar ook alle bijbehorende apparatuur, zoals bekabeling, dimmers en lichtregie tafels. Ook hoeft u zelf de lichtapparatuur niet te bedienen. Bij onze licht verhuur in omgeving Den Haag hoort namelijk ook de service van onze gekwalificeerde lichttechnici. Als u hier meer over wilt weten, kunt u contact opnemen met onze medewerkers via +31 (0)10 483 87 16.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op