Verhuur geluid Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Verhuur geluid Den Haag

Interesse in verhuur van installaties voor geluid in omgeving Den Haag? Dan bent u aan het juiste adres bij Lion Facilitair B.V. Wij verhuren professionele apparatuur en overige producten voor evenementen, helpen u bij het bedenken van een goed concept en organiseren het ook wanneer u dat wilt. Bij ons bent u op de juiste plek voor verhuur en locatie management.

Verhuur van kwalitatieve installaties voor geluid in regio Den Haag

Er zijn zeer veel mogelijkheden voor verhuur van installaties voor geluid in regio Den Haag. Zo kunt u bij ons het volgende huren:

  • Bekabeling;
  • Versterkers;
  • Monitors;
  • Microfoons;
  • Mengpanelen;
  • Speakers.

Met deze geluidsapparatuur kunt u ieder evenement voorzien van goed geluid. Een presentatie of optreden komt zo goed tot z’n recht. Daarnaast verhuren wij ook lichtinstallaties, om zo het totaalplaatje compleet te maken!

Deskundige geluidstechnici

Als u zelf geen verstand heeft van geluidsinstallaties, dan helpen wij u graag uit de brand. Wij leveren namelijk niet alleen de installaties, maar ook geluidstechnici die deze goed kunnen installeren en bedienen. Zij zorgen dat alles rondom het geluid goed verloopt tijdens het evenement. Neem snel contact met ons op als u meer wilt weten over onze verhuur van installaties voor geluid en onze geluidstechnici in regio Den Haag. We zijn bereikbaar via +31 (0)10 483 87 16.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op