Verhuur van geluid nabij Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home ยป Verhuur geluid Den Haag

LION is uw specialist in verhuur van geluid, voor allerlei evenementen in en rondom Den Haag. Ons bedrijf uit Rotterdam is gespecialiseerd in het faciliteren van technisch materiaal voor diverse doeleinden. Voor ieder evenement hebben wij een passende oplossing, of u nu een presentatie of een grootschalig muziekfestival organiseert.

Verhuur van professionele apparatuur voor geluid op evenementen

Geluid is de basis van een succesvol evenement. Daarom werken wij enkel met geluidsapparatuur van hoge kwaliteit en zijn onze medewerkers ervaren in de bediening van geluid. Met onze verhuur van geluidsinstallaties zorgen wij voor het beste geluid op uw evenement. Naast het verhuren van materialen voor geluid, denken wij ook graag met u mee over het gehele proces. Denk bijvoorbeeld aan het installeren en het aanleggen van de infrastructuur. Zo ontzorgen wij u volledig wanneer het gaat over de technische voorbereiding voor uw evenement.

Profiteer van de kennis van ons gespecialiseerde team

Wij regelen de verhuur van de beste audioapparatuur voor het geluid op uw evenement. Neem contact met ons op en laat ons uw wensen en behoeften weten. Wij gaan voor u aan de slag om tot een passende oplossing te komen. Naast geluid, zorgen wij met onze lichtverhuur voor een compleet plaatje op uw evenement.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.