Audio verhuur Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Audio verhuur in regio Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat audio verzorgt voor uw evenement, dan maakt u gebruik van onze apparatuur die wij ter verhuur aanbieden in regio Rotterdam. Bij Lion Facilitair B.V. verhuren we professionele apparatuur aan bedrijven die graag een evenement willen organiseren in de Randstad. Dit kan een congres zijn, maar ook een concert. Onze klantenkring in Rotterdam is zeer divers wat betreft de verhuur van audio en bijbehorende apparatuur. Wij hebben al vele evenementen mee mogen verzorgen en staan bekend om onze flexibiliteit. Ongeacht uw budget en wensen laten wij uw evenement altijd slagen.

Professioneel audio verhuur in Rotterdam en omgeving

Bij een groot evenement hoort een goede geluidsinstallatie. Wij regelen de audio en bijbehorende apparatuur wanneer u kiest voor onze mogelijkheden op het gebied van verhuur in Rotterdam. Hierbij denkt u aan audio voor onder andere artiesten, presentaties, discoshows en andere grote evenementen. Ons assortiment geluidsapparatuur bestaat uit:

  • Speakers
  • Monitors
  • Bekabeling
  • Microfoons
  • Versterkers
  • Mengpanelen

Al de apparatuur die bij ons in de verhuur staat, is van zeer hoogstaande kwaliteit, zorgt voor uitstekende audio en wordt geïnstalleerd en bediend door onze deskundige geluidstechnici uit Rotterdam. Wilt u uw presentatie uitbreiden met visuele effecten? Wij leveren ook audiovisueel apparatuur of lichtapparatuur. Hierbij denkt u onder meer aan videomonitors, projectieschermen, lasers, dimmers en volgspots. Om onze lichtapparatuur te installeren en bedienen, kunt u een van onze lichttechnici inschakelen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Als u wilt weten hoe duur de verhuur van apparatuur, zoals audio, is bij ons in Rotterdam, vraagt u daarvoor een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend. Wilt u meer wilt weten over onze producten en diensten in de Randstad? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 – 4838716 of vul ons contactformulier in.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.