Audiovisuele apparatuur Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Audiovisuele apparatuur Rotterdam

Audiovisuele apparatuur voor uw evenement schaft u in Rotterdam aan bij Lion Facilitair B.V. Wij leveren producten en diensten aan bedrijven die een evenement willen organiseren. Dit kan een congres of beurs zijn, maar ook een festival of concert. Hierbij komt audiovisuele apparatuur soms van pas. Zo kunt u deze gebruiken om presentaties te geven of een filmpje te vertonen.

Het aanbod audiovisuele apparatuur van Lion Facilitair B.V. in Rotterdam

Bij veel evenementen wordt er gepresenteerd, bijvoorbeeld bij beurzen of congressen. Dit kunt u doen door middel van een PowerPointpresentatie, het vertonen van een filmpje, of een slideshow met foto’s. Daarvoor heeft u de juiste audiovisuele apparatuur nodigen en deze kunnen wij u vanuit Rotterdam leveren. Ons aanbod bestaat onder andere uit:

  • Microfoons;
  • Videomonitors;
  • Projectieschermen;
  • Lcd-projectoren.

Al onze apparatuur kunnen wij aanpassen aan uw evenementen. Zo houden we rekening met het aantal personen, de lichtinval, de afstand, et cetera. Uw boodschap komt duidelijk over met onze audiovisuele apparatuur. Het is ook mogelijk om overige geluids- en lichtapparatuur te huren. Deze kunnen zeker bij grotere evenementen goed van pas komen. Onze eigen geluids- en lichttechnici kunnen deze voor u installeren en bedienen.

Offerte aanvragen

Als u wilt weten hoeveel het kost om audiovisuele apparatuur te huren voor uw evenement in Rotterdam, dan kunt u online een offerte aanvragen. U kunt ook altijd even bellen als u nog wat vragen heeft. Bel daarvoor naar +31 (0)10 483 87 16

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op