Audiovisuele apparatuur huren in Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Audiovisuele apparatuur Rotterdam

Audiovisuele apparatuur voor uw evenement huurt u bij LION in Rotterdam. Wij bieden AV-verhuur aan bedrijven die een evenement organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een congres, beurs of presentatie. Ook wanneer u een festival of concert organiseert, kiest u voor onze audiovisuele apparatuur. Samen zorgen we voor een geslaagde productie.

Ons aanbod aan audiovisuele appratuur

Bij veel evenementen wordt een presentatie gegeven, bijvoorbeeld op beurzen of congressen. Dit kunt u doen door middel van een PowerPointpresentatie, het vertonen van een filmpje, of een slideshow met foto’s. Daarvoor heeft u audiovisueel materiaal nodig, welke wij u vanuit onze AV-verhuur leveren. Ons aanbod bestaat onder andere uit:

  • Microfoon
  • Videomonitors
  • Projectieschermen
  • Lcd-projectoren

Al onze audiovisuele apparatuur kunnen wij aanpassen aan uw type evenement. Zo houden we rekening met het aantal personen, de lichtinval, de afstand, et cetera. Naast AV-verhuur, bieden wij de mogelijkheid om overige geluids- en lichtapparatuur te huren. Zeker bij grotere evenementen kan dit goed van pas komen. Onze ervaren geluids- en lichttechnici installeren het materiaal en kunnen dit indien gewenst ook bedienen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Wilt u gebruikmaken van onze AV-verhuur? Vraag online vrijblijvend een offerte aan voor een kostenindicatie van de benodigde audiovisuele apparatuur en ander materiaal, zoals een podium, voor uw evenement. Heeft u nog vragen? De medewerkers van onze evenementenverhuur staan u graag te woord. Neem contact met ons op via 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.