Een podium huren in Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Podium verhuur Rotterdam

Organiseert u binnenkort een evenement waarvoor u een podium wilt huren in Rotterdam? Dan schakelt u de experts in van LION. Bij ons bedrijf in Rotterdam zijn we onder andere gespecialiseerd in podiumverhuur. Vertel ons uw wensen, dan gaan we voor u aan de slag. Samen creëren we een uniek concept voor de uitvoering van uw evenement en helpen we u om dit te verwezenlijken.

U kunt bij ons in ieder formaat een podium huren

Of u nu een klein of groot podium, een binnen- of een buitenpodium wilt huren: bij onze podiumverhuur is alles mogelijk. Met ons aanbod aan technische materialen heeft u volledige vrijheid om invulling te geven aan de podiumgrootte voor uw productie. Onze vakmensen hebben veel ervaring met het bouwen van podia en zorgen voor een veilige en stevige podiumbouw op uw evenement. Naast normale podiumdelen, kunt u bij ons onder meer een catwalk huren. Zo hebben wij al vele grote modeshows in de Randstad mogen voorzien van mooie catwalks. Ook voor technisch materiaal kunt u bij ons terecht. Zo verzorgen wij, indien gewenst, ook de audiovisuele-apparatuur voor uw evenement.

Ontdek de mogelijkheden voor uw evenement

Wilt u een podium huren? Voor diverse podia kunt u bij ons bedrijf in podiumverhuur terecht. Of u nu een podium nodig heeft voor een muziekfestival, een congres of een presentatie; bij ons rekent u op podia van hoge kwaliteit. Wilt u tevens zorgen voor een passende sfeer op uw evenement? Met onze veelzijdige lichtverhuur creëren we een passende sfeer op ieder evenement. Samen zorgen we voor een vlekkeloos verloop van uw productie. Neem contact met ons op om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor onze podiumverhuur. U bereikt ons via 010 – 4838716 of via het contactformulier.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.