Podium verhuur Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Podium verhuur Rotterdam

Voor professioneel podium verhuur in de Randstad schakelt u de experts van Lion Facilitair B.V. in Rotterdam in. U kunt bij ons een podium huren om op uw evenement in de omgeving van Rotterdam te plaatsen. Dat is echter niet het enige dat wij leveren. Wij helpen u tevens graag bij de organisatie van uw evenement. Samen creëren we een uniek concept voor de uitvoering van uw event en helpen we u om dit te verwezenlijken. Dit doen we onder andere door contact te onderhouden met leveranciers en opdrachtgevers en diverse voorbereidende werkzaamheden uit te voeren en aan te sturen. Bovendien verzorgen onze eigen geluids- en lichttechnici alles rondom het geluid en licht wanneer u kiest voor podium verhuur voor uw evenement in Rotterdam of omgeving.

Voor podium verhuur in regio Rotterdam schakelt u onze experts in

Wij bieden u een divers podium verhuur aan in Rotterdam, waardoor u bij ons een podium in verschillende hoogtematen en afmetingen kunt huren. Ieder podium is bedekt met tapijttegel, marley balletvloer of lakfolie. Ook zijn ze altijd afgerokt, waardoor ze dus altijd mooi afgewerkt zijn. Behalve een normaal podium kunt u bij ons in Rotterdam ook een catwalk huren. Wij hebben al vele grote modeshows in de Randstad voorzien van mooie catwalks. Wij kunnen alles professioneel uitlichten en ondersteunen uw evenement indien gewenst ook met een geluids- en lichtinstallatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om bij ons in Rotterdam een podium te huren, dan neemt u daarvoor contact met ons op. U bereikt ons via 010 – 4838716. U kunt ook een offerte aanvragen om een goed beeld te krijgen van de kosten van het huren van een podium in Rotterdam.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op