Licht- en geluidverhuur nabij Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Licht en geluid in de verhuur nabij Den Haag

Bent u op zoek naar een bedrijf in licht- en geluidverhuur, in de omgeving van Den Haag? Ons verhuurbedrijf LION is gevestigd in Rotterdam. Wij leveren apparatuur voor evenementen in de Randstad. Met een ruim aanbod aan materiaal en diverse technische services ontzorgen wij u volledig op technisch vlak. Uw evenement wordt gegarandeerd een succes met behulp van onze producten en diensten.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in licht- en geluidverhuur

Een evenement slaagt met het juiste licht en geluid. Daarom is goede licht- en geluidsapparatuur van essentieel belang. Organiseert u evenementen in Den Haag? Voor licht- en geluidverhuur kiest u voor ons full-service evenementenverhuurbedrijf als uw partner. Wij verhuren licht- en geluidsapparatuur en audiovisueel materiaal van topkwaliteit. De benodigde materialen leveren wij op locatie af, waarna onze gekwalificeerde technici deze installeren en bedienen tijdens uw evenement. Zo bent u verzekerd van licht en geluid van een goede kwaliteit. Ons aanbod van materiaal is erg breed. Zo bieden wij diverse geluidsapparatuur aan, waaronder bekabeling, versterkers en microfoons. Ook volledige geluidsinstallaties zijn bij ons te huur.

Neem contact met ons op en maak gebruik van onze gespecialiseerde technici

Of u nu een groot congres of een klein muziekconcert organiseert; samen zorgen we voor een geslaagd evenement. Zo zijn wij in staat iedere ruimte om te toveren tot een evenementruimte, door middel van pipe and drape, Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor het juiste licht en geluid. Wilt u een samenwerking aangaan met ons bedrijf in licht- en geluidverhuur? Neem dan contact met ons op via 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.