Geluidsapparatuur huren in Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home ยป Geluidsapparatuur huren Rotterdam

Wilt u professionele geluidsapparatuur huren voor een evenement in of in de buurt van Rotterdam? Van presentaties tot corporate events en van concert tot grootschalig festival: LION levert technisch materiaal voor allerlei evenementen. Wij houden rekening met uw wensen en uw budget. Zo rekent u op materiaal van de hoogste kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Losse geluidsapparatuur huren voor diverse evenementen

Niet ieder evenement vraagt om een volledige geluidsinstallatie. Soms heeft u zelf al wat materiaal op de locatie, of is er simpelweg niet veel nodig. Daarom kunt u bij ons ook losse geluidsapparatuur huren. Denk bijvoorbeeld aan mengpanelen, microfoons en het huren van losse speakers. Wij denken graag met u mee en bieden ondersteuning tijdens de technische voorbereiding. Tevens verzorgen wij de installatie van de audioapparatuur, het aanleggen van de infrastructuur en indien gewenst ook de bediening tijdens het evenement.

Neem contact met ons op voor een samenwerking

Als full-service verhuurbedrijf ontzorgen wij u volledig op technisch vlak. Zo kunt u bij ons niet alleen hoogwaardige geluidsapparatuur huren, maar zorgen wij ook voor audiovisuele apparatuur, indien nodig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat ons uw wensen weten, dan ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor uw evenement.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.