Geluidsapparatuur huren Rotterdam

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Geluidsapparatuur huren Rotterdam

Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf waarbij u geluidsapparatuur kunt huren in Rotterdam? Lion Facilitair B.V. biedt u dat en nog veel meer. Wij verhuren apparatuur en andere benodigdheden voor een geslaagd evenement en helpen u bij het bedenken en organiseren van uw evenement. Wij werken uitsluitend voor bedrijven. Onze klantenkring bestaat onder andere uit de overheid, cateringbedrijven, evenementenlocatie en het banken- en verzekeringswezen.

Waarom geluidsapparatuur huren in Rotterdam bij Lion Facilitair B.V?

Geluidsapparatuur heeft u nodig voor ieder evenement, of het nu een congres of concert is. Er zijn altijd producten, zoals versterkers of microfoons nodig. Het is belangrijk dat deze apparatuur van goede kwaliteit is. Daar kunnen wij u bij Lion Facilitair B.V. van verzekeren. Daarnaast hebben wij vakbekwame medewerkers in dienst die u overal bij helpen. Wij zullen eerst met u meedenken en advies geven over de geluidsapparatuur die u het best kunt huren. Daarna zullen onze gekwalificeerde geluidstechnici alles komen installeren. Zij kunnen de apparatuur ook bedienen tijdens uw evenement. Als u geluidsapparatuur gaat huren bij ons in Rotterdam bent u dus verzekerd van een uitstekende service.

Dutymanager inhuren

Wilt u nog meer service? Dan kunnen wij ook een dutymanager aanstellen die voor u het evenement zal organiseren. Contact met leveranciers en opdrachtgevers en het aansturen van voorbereidende werkzaamheden zijn onderdeel van de taken van deze dutymanager. Als u hier meer over wilt weten of graag geluidsapparatuur wilt huren bij ons in Rotterdam, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via +31 (0)10 483 87 16.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op