Geluidsinstallatie huren Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wilt u graag een professionele geluidsinstallatie huren in omgeving Den Haag. Dan is Lion Facilitair B.V. het verhuurbedrijf dat u zoekt. Wij leveren onder andere apparatuur aan bedrijven die evenementen willen organiseren. Onze klantenkring is zeer divers en varieert van de overheid tot evenementenlocaties. Wij verzorgen de apparatuur, helpen u het concept voor uw evenement uit te werken en zorgen dat de organisatie goed verloopt.

Redenen om een geluidsinstallatie te huren bij Lion Facilitair B.V. in regio Den Haag

Waarom zou u nu een geluidsinstallatie moeten huren bij ons in omgeving Den Haag? Daar zijn voldoende redenen voor. Ten eerste is ons aanbod zeer divers. Het varieert van speakers en versterkers tot mengpanelen en microfoons. Daarnaast is alles van hoogwaardige kwaliteit. Ook kan alles worden geleverd, geïnstalleerd en bediend door onze gekwalificeerde geluidstechnici. En dat is niet het enige. U kunt bij ons naast een geluidsinstallatie nog veel meer huren, zoals een lichtinstallatie, podium of zelfs een ijsbaan. Alles voor een geslaagd evenement vindt u in ons assortiment.

Benieuwd naar de prijs? Vraag een offerte aan

Als u benieuwd bent hoeveel het huren van een geluidsinstallatie bij ons in regio Den Haag u gaat kosten, kunt u online een offerte aanvragen. Als u nog vragen heeft, kunt u bellen naar +31 (0)10 483 87 16.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op