Geluidsinstallatie huren Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Een geluidsinstallatie huren nabij Den Haag

Een professionele geluidsinstallatie huren in Rotterdam doet u eenvoudig en snel bij Lion Facilitair B.V. Bij ieder groot evenement in Rotterdam is het huren van een goede geluidsinstallatie onmisbaar. Deze zorgt ervoor dat het optreden van een artiest helemaal tot z’n recht komt of dat een presentator een boodschap duidelijk en helder overbrengt. Kies er daarom voor om professionele geluidsapparatuur van Lion Facilitair B.V. in Rotterdam te huren.

Een uitstekende geluidsinstallatie huren bij een ervaren specialist in Rotterdam

Voor ieder evenement in regio Rotterdam kunt u bij ons geluidsapparatuur, zoals versterkers of microfoons, huren. Of u nu een congres of concert gaat organiseren; het huren van de juiste geluidsinstallatie is essentieel voor een succesvol evenement in bijvoorbeeld Rotterdam of elders in de Randstad. Zo heeft een artiest versterkers nodig voor zijn of haar muziek, terwijl een presentator voldoende heeft aan een microfoon. U kiest zelf de geluidsapparatuur die u bij ons in Rotterdam wilt huren. Onze gekwalificeerde geluidstechnici komen deze bij u op locatie installeren en bedienen de apparatuur voor u. U maakt uw evenement compleet met onze uitstekende lichtapparatuur. Zorg voor een lichtshow met behulp van stroboscopen of zet de presentator of artiest letterlijk in de spotlight. Naast het huren van uitstekende geluidsapparatuur, kunt bij ons in Rotterdam ook terecht voor andere benodigdheden voor een geslaagd evenement. Wij werken wel uitsluitend voor bedrijven in de omgeving van de Randstad.

Maak gebruik van onze uitstekende diensten

Vindt u een mooie lichtshow en fantastisch geluid nog niet genoeg? Kies dan voor een van onze special effects, zoals vlammenwerpers, spuitfonteinen of bellenblaasmachines. Naast het huren van een geluidsinstallatie kunt u bij ons in Rotterdam ook terecht voor een mooi podium. Uw evenement wordt onvergetelijk voor al uw gasten dankzij ons verhuur van audio. Bel snel naar 010 – 4838716 voor meer informatie over het huren van geluidsapparatuur bij ons in Rotterdam.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op