Geluidsinstallatie huren Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Een geluidsinstallatie huren nabij Den Haag

Wilt u graag een professionele geluidsinstallatie huren in de omgeving van Den Haag? Dan is LION uit Rotterdam het bedrijf dat u zoekt. Ons full-service verhuurbedrijf verzorgt technisch materiaal voor diverse evenementen in de Randstad. U kunt bij ons installaties voor geluid huren, maar wij helpen u ook graag met het uitwerken van het concept voor uw evenement, om te zorgen dat de organisatie goed verloopt.

Een complete en professionele geluidsinstallatie huren

Organiseert u evenementen in Den Haag, waarvoor u technisch materiaal wilt huren? Wij bieden een totaalpakket aan, als het gaat om licht- en geluidverhuur. Zo kunt u niet alleen losse geluidsapparatuur, maar ook een complete geluidsinstallatie huren. Al ons materiaal is van hoge kwaliteit en wordt aangesloten door onze ervaren technici. Ook tijdens uw evenement rekent u op een goede ondersteuning van ons full-service verhuurbedrijf. Zo installeren wij de complete installatie en zorgen wij ook voor de bediening ervan tijdens uw productie.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Of u nu een groot festival aan het voorbereiden bent of met uw bedrijf een congres organiseert, het huren van een geluidsinstallatie is altijd noodzakelijk. Naast professioneel verhuur van geluid bieden wij ook andere diensten aan. Zo maakt u het sfeerplaatje op uw evenement bijvoorbeeld compleet met onze lichtverhuur. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of stel uw vragen via 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.