Geluidsapparatuur huren Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Geluidsapparatuur huren kunt u in regio Den Haag bij Lion Facilitair B.V. Of u nu een groot festival aan het voorbereiden bent of met uw bedrijf een congres organiseert, geluidsapparatuur is altijd noodzakelijk. Wij helpen u graag bij het leveren, installeren en bedienen van de geluidsapparatuur.

Professionele geluidsapparatuur huren in regio Den Haag

Lion Facilitair B.V. is gevestigd in Rotterdam en levert allerlei producten voor evenementen, van geluids- tot lichtinstallatie en van podia tot catwalks. Dankzij onze producten is ieder evenement geslaagd. Onze geluidsapparatuur kan worden gebruikt door zangers bij een optreden of door een presentator tijdens een congres. Wij leveren alles voor een goed geluid, zoals speakers, mengpanelen en microfoons. Alles is van hoogwaardige kwaliteit. Onze eigen geluidstechnici kunnen de apparatuur bij u installeren en bedienen. Wacht dan ook niet langer en kom snel uw geluidsapparatuur huren in regio Den Haag bij Lion Facilitair B.V.

Locatie management

Wilt u alle werkzaamheden graag overlaten aan ons? Dat is mogelijk! U kunt bij ons meer dan alleen geluidsapparatuur huren in regio Den Haag. Zo kunnen wij ook een dutymanager aanstellen die voor u het evenement organiseert. Hij zal onder andere het aanspreekpunt zijn voor leveranciers en opdrachtgevers en voorbereidende werkzaamheden aansturen. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)10 483 87 16.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op