Geluidsapparatuur huren in en nabij Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home ยป Geluidsapparatuur huren Den Haag

Zoekt u een bedrijf waar u geluidsapparatuur kunt huren, voor uw evenement in of vlak bij Den Haag? LION levert hoogwaardig technisch materiaal voor allerlei evenementen in en rondom de Randstad. Als bedrijf uit Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in licht- en geluidsmateriaal voor allerlei gelegenheden. Wat voor evenement u ook organiseert; wij ontzorgen u volledig op technisch vlak door met passende oplossingen te komen.

Geluidsapparatuur van A-merken huren voor uw evenement

Voor elk evenement, festival of corporate event heeft ons full-service verhuurbedrijf een oplossing in geluid beschikbaar. Heeft u binnenkort een productie waarvoor u geluidsapparatuur van goede kwaliteit wilt huren tegen een voordelige prijs? Wij helpen u graag. Samen bekijken we de mogelijkheden. Zo kunt u los materiaal huren, waaronder versterkers, microfoons en mengpanelen. Echter kan het ook een goed idee zijn om een volledige geluidsinstallatie te huren. In alle gevallen helpen onze ervaren technici zowel voorafgaand als tijdens uw evenement. Zo zorgen wij voor het installeren van het materiaal en voor de bediening daarvan, indien u dat wenst.

Schakel ons in en reken op een geslaagd evenement

Bij een samenwerking met LION bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van onze geluidsapparatuur en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Naast geluidsapparatuur kunt u ook bij ons terecht voor lichtverhuur. Met de juiste verlichting zorgen we voor een passende sfeer op uw evenement.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.