Experts in podiumbouw in regio Drechtsteden

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home ยป Podiumbouw Drechtsteden

Bent u op zoek naar een bedrijf met ervaring in podiumbouw, in de regio Drechtsteden? Dan is LION uit Rotterdam uw partner! Wij verzorgen de technische ondersteuning voor diverse evenementen. Of het nu gaat om concerten, presentaties of corporate events: wij helpen u graag. Diverse opdrachtgevers gingen u voor in een samenwerking met ons bedrijf, waaronder de overheid, bouwbedrijven, congrescentra, cateringbedrijven en evenementenlocaties. Door onze diverse klantenkring zijn wij in staat ons zeer flexibel op te stellen.

Podiumbouw door een professioneel bedrijf voor ieder evenement

Organiseert u binnenkort een festival, presentatie, congres, of ander type evenement waarbij u een podium wilt laten bouwen? Bij ons kunt u een compleet podium huren. U kiest de afmetingen die passen bij uw evenement, en wij regelen de rest. Onze vakmensen hebben veel kennis van podiumbouw. Zo bent u ervan verzekerd dat het podium stevig en veilig wordt opgebouwd door onze ervaren podiumbouwers. Tevens zorgen wij voor het afrokken van het podium en heeft u keuze uit diverse soorten bekleding, zoals tapijttegels, balletvloeren of lakfolie. Naast podia bieden wij andere services en producten aan in onze evenementenverhuur. Zo kunnen wij u ook hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur verhuren.

Stel uw podium naar wens samen

Wilt u onze vakmensen met ervaring in de podiumbouw inhuren voor het bouwen van diverse podia? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw evenement. We bespreken graag de diverse mogelijkheden met u wanneer het gaat over podiumbouw voor evenementen.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.