Podiumbouw Drechtsteden

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Podiumbouw Drechtsteden

Voor deskundig podiumbouw in de Drechtsteden kunt u terecht bij Lion Facilitair B.V. Wij zijn een professioneel bedrijf dat technische ondersteuning verzorgt voor evenementen. Wij maken ieder evenement tot een groot succes. Onze opdrachtgevers zijn onder andere de overheid, bouwbedrijven, congrescentra, cateringbedrijven en evenementenlocaties. Door onze diverse klantenkring zijn wij in staat ons zeer flexibel op te stellen.

Podiumbouw door Lion Facilitair B.V. in de Drechtsteden

Bij veel evenementen is een podium vereist. U kunt hierbij denken aan een festival, presentatie of congres. Wij leveren podia met verschillende afmetingen. Al onze podia worden afgerokt aangeleverd. Hierbij kunt u kiezen voor tapijttegel, marley balletvloer of lakfolie. Wij leveren niet alleen podia, maar verzorgen ook podiumbouw in de Drechtsteden. Het podium is geheel klaar voor gebruik dankzij onze vakkundige medewerkers. Al onze podia zijn beschikbaar voor losse verhuur. Dit geldt ook voor onze andere producten.

Contact opnemen

Als u interesse heeft in ons podiumbouw in de Drechtsteden, raden wij u aan contact met ons op te nemen. U kunt online een offerte aanvragen, maar het is ook mogelijk eerst te bellen. Wij zijn te bereiken via 010 – 4838716. Wij vertellen u dan graag meer over onze producten en diensten en kijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op