Podiumbouw evenementen

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Podiumbouw evenementen

Zoekt u een partij die u helpt bij de podiumbouw bij uw evenementen? Bij Lion Facilitair B.V. zit u goed. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen en daar hoort podiumbouw ook bij.

Hulp bij podiumbouw op uw evenementen

Wij zijn dé partij die u helpt bij de podiumbouw van uw evenement(en). We zitten namelijk al jaren in de business in Rotterdam en we doen dit met veel plezier. Naast de podiumbouw voor uw evenement, zijn er nog een aantal andere dingen die wij voor u kunnen betekenen. We helpen u graag met de algehele organisatie, waaronder het verzorgen van licht en geluid. Ook andere zaken vertrouwt u zorgeloos toe aan ons:

Podiumopbouw voor alle soorten evenementen in Rotterdam

Laat voor verschillende soorten evenementen een podium opbouwen. Wij verzorgen de podiumbouw voor muziekevenementen, maar ook voor een presentatie of een beurs bouwen wij voor u een podium. Denk hierbij aan een standaardpodium, of aan bijvoorbeeld een catwalk met desgewenst een railing. Bel voor al uw vragen naar 010 – 4838716. Heeft u interesse gekregen? Vraag gemakkelijk een offerte aan via de knop op onze website.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op