Podiumbouw op evenementen

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home ยป Podiumbouw evenementen

Bent u op zoek naar een partij die podiumbouw op evenementen faciliteert? Dan is LION uit Rotterdam uw partner. Wij bieden oplossingen voor siteproductie. Tevens ondersteunen wij u zowel voorafgaand als tijdens het evenement. Zo bieden onze ervaren podiumbouwers advies op maat en zijn ze aanwezig om uw podium stevig en veilig op te bouwen.

Hulp bij podiumbouw op uw evenementen

Wij hebben jarenlange ervaring binnen de podiumbouw in Drechtsteden, op diverse evenementen. Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u daarvoor een podium huren? Dankzij ons uitgebreide aanbod aan diverse materialen zijn wij in staat om allerlei soorten podia voor u te faciliteren. Of u nu een groot of een klein podium wilt laten bouwen, onze ervaren podiumbouwers maken het mogelijk. Bij de ontwikkeling van de constructie kijken we samen naar de mogelijkheden, om tot de perfecte oplossing voor uw podium te komen. Naast het verzorgen van podiumbouw, faciliteren wij ander materiaal op evenementen. Zo regelen wij onder meer de verhuur van audioapparatuur.

Schakel ons in voor het bouwen van podia

Zoekt u naar een bedrijf met ervaring in podiumbouw voor evenementen? Wij bouwen podia voor muziekevenementen, maar ook voor presentaties, congressen en beurzen. Wat voor soort evenement u ook organiseert, wij helpen u om het tot een geslaagd einde te brengen. Hierbij heeft u vele mogelijkheden in de vorm en afmetingen van het podium, denk bijvoorbeeld aan een catwalk. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.