Audiovisueel materiaal huren nabij Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Audiovisueel Den Haag

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u audiovisueel materiaal kunt huren voor een evenement in Den Haag? Dan is LION uit Rotterdam uw partner. Wij bieden technische ondersteuning aan evenementenorganisatoren. Organiseert u een presentatie, congres of bedrijfsfeest? Met onze materialen en diensten heeft u alles wat u nodig heeft om uw evenement succesvol te laten verlopen. Wij helpen u, van begin tot eind.

Voor alles op audiovisueel gebied kiest u voor ons

Op presentaties, beurzen en congressen is audiovisueel materiaal erg belangrijk. Wilt u een presentatie geven en hiervoor de juiste materialen huren? Wij maken het mogelijk om een PowerPointpresentatie te geven of een filmpje af te spelen. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan apparatuur op audiovisueel gebied. Zo leveren wij onder meer microfoons, videomonitors, projectieschermen en lcd-projectoren. Om een passende sfeer te creëren op uw evenement, kunt u bij ons ook licht- en geluidsapparatuur huren.

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u zelf niet veel ervaring op audiovisueel gebied? Onze ervaren medewerkers helpen u graag. Naast het leveren van verlichting en hoogwaardige geluidsapparatuur, helpen wij u ook met onze technische diensten. Onze licht- en geluidstechnici staan klaar om uw evenement te laten slagen. Zo weet u zeker dat alles op audiovisueel gebied goed geregeld is tijdens uw productie. Ook voor het huren van een podium voor uw evenement kiest u voor ons. Vraag voor een prijsindicatie een offerte aan. Neem contact met ons op via 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.