Audiovisueel Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Audiovisueel Den Haag

Alles op audiovisueel gebied voor evenementen vindt u in regio Den Haag bij Lion Facilitair B.V. Wij staan bekend als bedrijf dat technische ondersteuningen biedt aan bedrijven die een evenement willen organiseren. Hierbij kan het gaan om een presentatie, congres, beurs, bedrijfsfeest of modeshow. Wij zijn ook in te schakelen om te helpen een concept voor uw evenement te bedenken of het management op locatie te verzorgen. Wij zorgen dat alles goed verloopt, van begin tot eind.

Audiovisueel, licht en geluid: wij regelen alle apparatuur voor uw evenement in regio Den Haag

In ons assortiment, dat wij graag bij u leveren in regio Den Haag, vindt u een uitgebreid aanbod apparatuur op audiovisueel gebied. Ook bieden wij diverse licht- en geluidsapparatuur. Vooral op presentaties, beurzen en congressen is audiovisuele apparatuur belangrijk. Wij maken het bijvoorbeeld mogelijk om een PowerPointpresentatie te geven of een filmpje af te spelen. Wij kunnen hiervoor onder andere microfoons, videomonitors, projectieschermen en lcd-projectoren leveren. Voor nog meer effecten is ook licht- en geluidsapparatuur te huur.

Deskundige licht- en geluidstechnici

Als u zelf niet veel weet op audiovisueel gebied, kunt u onze geluids- en lichttechnici inhuren op uw evenementenlocatie in regio Den Haag. Deze zijn zeer professioneel en deskundig en zorgen dat alles op het gebied van licht, geluid en audiovisueel vermaak goed is geregeld. Vraag voor een prijsindicatie een offerte aan of bel voor meer informatie naar +31 (0)10 483 87 16

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op