Podium huren Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wilt u graag een podium huren in regio Den Haag? Kies dan voor het losse verhuur van Lion Facilitair B.V. Wij zorgen dat ieder evenement een succes wordt dankzij onze professionele apparatuur en vakbekwame medewerkers. Wij werken voor een groot aantal bedrijven, waaronder de overheid, bouwbedrijven en cateringbedrijven. We staan bekend om onze flexibiliteit en geven gehoor aan al uw wensen.

Mogelijkheden om een podium te huren in regio Den Haag

Niet op ieder evenement kan eenzelfde podium worden gebruikt. Daarom hebben wij een divers aanbod van podia. Zo kunt u kiezen voor een hoog of laag podium en voor een zeer breed of smal podium. Naast de hoogtematen en afmetingen heeft u ook keuzevrijheid wat betreft de bedekking van het podium. U kunt kiezen voor:

  • Tapijttegel;
  • Marley balletvloer;
  • Lakfolie.

De keuze is aan u. Al onze podia worden overigens afgerokt aangeleverd. Wij plaatsen ze graag voor u, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Om de artiest of presentator op het podium goed in de spotlight te zetten, kunt u gebruikmaken van onze lichtapparatuur. Voor ultiem geluid kunt u bovendien ook nog onze geluidsapparatuur huren. Wij bieden u dus veel meer dan alleen de optie een podium te huren in omgeving Den Haag.

Locatie management

Als u bij ons ervoor kiest een podium te huren in omgeving Den Haag, kunt u ons ook het locatie management laten verzorgen. Wij zorgen dan dat het evenement goed georganiseerd wordt en lossen probleemsituaties snel op. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op via +31 (0)10 483 87 16

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op