Een podium huren nabij Den Haag

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Een podium huren nabij Den Haag

Organiseert u een evenement waarvoor u een podium wilt huren in de omgeving van Den Haag? Bij LION in Rotterdam kunt u terecht voor technische ondersteuning voor allerhande producties. Wij zorgen dat ieder evenement een succes wordt, dankzij onze professionele apparatuur en vakbekwame medewerkers. Een groot aantal bedrijven ging u voor in een samenwerking met ons, waaronder bouw- en cateringbedrijven. Daardoor zijn wij in staat ons flexibel aan te passen aan uw wensen.

De mogelijkheden om een podium te huren

Ieder evenement is anders en vraagt om een andere voorbereiding. Zo heeft u voor een presentatie voor honderd man een kleiner podium nodig dan voor een muziekfestival voor duizend man. Daarom hebben wij een divers aanbod van podia. U heeft keuze uit verschillende afmetingen, waarbij zowel in hoogte als in de breedte aanpassingen kunnen worden gedaan, als u bij ons een podium gaat huren. Ook heeft u keuzevrijheid wat betreft de bedekking van het podium. Zo kiest u bijvoorbeeld uit een tapijttegel, balletvloer of lakfolie. U rekent op onze vakmensen met ervaring in podiumbouw op evenementen. Wilt u het plaatje op uw evenement compleet maken? Zorg dan ook voor het juiste licht en geluid op het podium. U kiest ook voor ons voor professioneel lichtverhuur.

Bespreek uw wensen met ons

Wanneer u ervoor kiest om bij ons een podium te huren, kunnen wij ook de volledige technische ondersteuning uit handen nemen. Zo ontzorgen wij u volledig op de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons full-service evenementenverhuurbedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons zowel via het contactformulier als telefonisch via 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.