Geluidsinstallatie huren Delft

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Geluidsinstallatie huren Delft

Wilt u een geluidsinstallatie huren in omgeving Delft? Kies dan voor de losse verhuur van Lion Facilitair B.V. Wij verhuren apparatuur voor evenementen, maar kunnen u ook bijstaan bij het organiseren van evenementen. Daarnaast zijn wij een van de weinige bedrijven waar u terecht kunt voor locatie management. Wij sturen dan onze dutymanager die alles voor u regelt.

Voordelig een geluidsinstallatie huren in regio Delft

Het huren van een geluidsinstallatie in omgeving Delft hoeft niet duur te zijn. Wij zijn zeer flexibel en passen ons gemakkelijk aan uw budget aan. Ons aanbod geluidsapparatuur is zeer divers. Zo kunt u bij ons speakers, monitors, mengpanelen, versterkers, microfoons en bekabeling huren. Al onze apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit en kan worden geïnstalleerd en bediend door onze deskundige geluidstechnici. De apparatuur kan onder andere worden gebruikt bij presentaties, discoshows of optredens.

Ruim aanbod van apparatuur

Naast een geluidsinstallatie kunnen wij ook een lichtinstallatie of audiovisuele apparatuur afleveren in regio Delft. Bekijk ons aanbod online of bel naar 010 – 4838716 voor meer informatie over onze apparatuur. Het is ook mogelijk een offerte aan te vragen. Dit doet u eenvoudig online.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op