Een geluidsinstallatie huren in Delft

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Geluidsinstallatie huren Delft

Wilt u een geluidsinstallatie huren in omgeving Delft? Kies dan voor de diensten van LION uit Rotterdam. Wij leveren technisch materiaal voor evenementen en kunnen u ontzorgen in de volledige voorbereiding daarvan. Ook tijdens de uitvoering op locatie zijn wij, indien gewenst, aanwezig voor een technische ondersteuning.

Voordelig een professionele geluidsinstallatie huren

Het huren van audioapparatuur hoeft niet duur te zijn. Wij zijn zeer flexibel en passen ons gemakkelijk aan uw budget aan. Organiseert u bijvoorbeeld een groot evenement? Dan is het slim om een complete geluidsinstallatie te huren. Echter bieden wij ook los materiaal te huur aan. Zo kunt u bij ons onder meer losse monitors, mengpanelen en speakers huren. Al onze apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit en wordt, indien gewenst, bediend door onze deskundige geluidstechnici. De apparatuur is geschikt voor bij presentaties, muziekfestivals en andere optredens.

Ontdek ons ruime aanbod van apparatuur

Wanneer u een evenement organiseert, is technisch materiaal noodzakelijk. Met het juiste geluid zorgt u er namelijk voor dat uw sprekers of artiesten goed verstaanbaar zijn. Tevens zorgt goede verlichting voor een passende sfeer. Wij verzorgen licht- en geluidverhuur voor bedrijven en particulieren die evenementen organiseren. Naast een licht- of geluidinstallatie, kunt u bij ons een volledig podium huren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.