Podium huren Utrecht

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Een podium huren nabij Utrecht

Wilt u graag een podium huren in de omgeving van Utrecht? Doe dit dan bij Lion Facilitair B.V. Wij bieden ondersteuning op het gebied van evenementen in de Randstad, zowel op technisch- als op managementgebied. Wij leveren producten, zoals aggregaten, bekabeling, geluids- en lichtapparatuur en podia, maar kunnen ook het locatiemanagement op ons nemen. Wij zijn dan het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en opdrachtgevers, bereiden werkzaamheden voor en houden hier ook toezicht op. Een evenement in de Randstad kan dus vrijwel geheel door ons geregeld worden.

Een podium huren voor uw evenement in regio Utrecht

Bij veel evenementen is niet alleen goed licht en fantastisch geluidsapparatuur nodig, maar ook een professioneel podium. Zo heeft u op een congres een podium nodig voor de presentaties en bij een concert voor de artiesten. Wij hebben voor ieder evenement een geschikt podium. Al onze podia zijn leverbaar in verschillende hoogtematen en afmetingen. Ze worden altijd afgerokt aangeleverd. U kunt daarbij kiezen voor tapijttegel, marley balletvloer of lakfolie. Het maakt dus niet uit wat voor podium u wilt, want bij ons kunt u ieder type podium huren en laten opbouwen op uw evenementenlocatie in omgeving Utrecht.

Bestel het juiste podium voor uw evenement

U kunt bij ons altijd het juiste podium bestellen dat voldoet aan uw wensen. Zo kunt u niet alleen een podium huren in regio Utrecht, maar ook een catwalk. Wij hebben al bij veel grote modeshows de catwalks verzorgd. Als u meer wilt weten over onze podia, catwalks of het organiseren van een uniek event neemt u contact met ons op via 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op