Podium huren Utrecht

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wilt u graag een podium huren in omgeving Utrecht? Doe dit dan bij Lion Facilitair B.V. Wij bieden ondersteuning op het gebied van evenementen, zowel op technisch- als op managementgebied. Wij leveren producten zoals aggregaten, bekabeling, geluids- en lichtapparatuur en podia, maar kunnen ook het locatie   management op ons nemen. Wij zijn dan eerste aanspreekpunt voor leveranciers en opdrachtgevers, bereiden werkzaamheden voor en houden hier ook toezicht op. Een evenement kan dus vrijwel geheel door ons geregeld worden.

Een podium huren voor uw evenement in regio Utrecht

Bij vele evenementen is niet alleen goed licht nodig, maak ook een podium nodig. Zo heeft u op een congres een podium nodig voor de presentaties en bij een concert voor de artiesten. Wij hebben voor ieder evenement een geschikt podium. Al onze podia zijn leverbaar in verschillende hoogtematen en afmetingen. Ze worden altijd afgerokt aangeleverd. U kunt daarbij kiezen voor tapijttegel, marley balletvloer of lakfolie. Het maakt dus niet uit wat voor podium u wilt, want bij ons kunt u ieder type podium huren en laten afleveren op uw evenementenlocatie in omgeving Utrecht.

Een catwalk voor een modeshow

U kunt bij ons niet alleen een podium huren in regio Utrecht, maar ook een catwalk. Wij hebben al bij veel grote modeshows de catwalks verzorgd. Als u meer wilt weten over onze podia of catwalks kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)10 483 87 16.  

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op