Een podium huren nabij Utrecht

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home ยป Een podium huren nabij Utrecht

Wilt u graag een podium huren in de omgeving van Utrecht? Dit doet u bij LION uit Rotterdam. Wij bieden ondersteuning bij diverse evenementen, zowel op technisch als op management vlak. Organiseert u een presentatie, congres of muziekfestival? Wat voor soort productie u ook heeft, samen zorgen we voor een vlekkeloos verloop met behulp van de juiste materialen.

U kunt bij ons een podium huren met diverse afmetingen

Wanneer u een evenement gaat organiseren, zijn er veel zaken die geregeld dienen te worden. Afhankelijk van de grootte van uw evenement, heeft u bijvoorbeeld een podium nodig. Organiseert u binnenkort een evenement in de omgeving van Utrecht? Bij ons kunt u voor ieder soort evenement een geschikt podium huren. Al onze podia zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Wij hebben veel ervaring in podiumbouw op evenementen en zorgen te allen tijde voor een stevige, veilige opbouw. Tevens zorgen wij ervoor dat uw podium netjes afgerokt wordt en is het mogelijk om te kiezen voor bekleding, zoals een tapijttegel of balletvloer.

Bestel het juiste podium voor uw evenement

Heeft u interesse in het huren van een podium voor uw evenement? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en direct een prijsopgave te ontvangen. Naast podia, ontzorgen wij u op het gebied van technische apparatuur. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook hoogwaardige geluidsapparatuur huren voor uw evenement.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.