Geluidsapparatuur huren Utrecht

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Geluidsapparatuur huren nabij Utrecht

Wilt u geluidsapparatuur huren in de omgeving van Utrecht? Dit is mogelijk bij Lion Facilitair B.V. Wij leveren geluidsapparatuur aan bedrijven in de Randstad wanneer zij een evenement organiseren. Dit kan een beurs of congres zijn, maar ook een concert of festival. Wij zijn voor vele gelegenheden in te schakelen. U kunt bij ons altijd rekenen op een klantgerichte en servicegerichte houding. U kunt bij ons geluidsapparatuur huren, maar wij kunnen ook op locatie helpen met het management van het evenement in regio Utrecht.

Professionele geluidsapparatuur huren in regio Utrecht

Wij leveren een divers aanbod van geluidsapparatuur, variërend van speakers tot bekabeling. Ons gehele aanbod ziet er als volgt uit:

  • Speakers
  • Monitors
  • Mengpanelen
  • Versterkers
  • Microfoons
  • Bekabeling

Al ons materiaal is van hoogwaardig kwaliteit en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Wij hebben deskundige geluidstechnici in dienst die voor u de geluidsapparatuur komen aansluiten. Daarnaast kunnen zij ook de apparatuur bedienen gedurende uw evenement. Als u bij ons geluidsapparatuur besluit te huren in de omgeving van Utrecht, kunt u altijd rekenen op uitstekende kwaliteit en professionele geluidstechnici.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Naast geluidsapparatuur kunt u bij ons in regio Utrecht ook een podium en audiovisuele apparatuur huren. Zo kan er niets meer misgaan tijdens uw evenement in de Randstad. Als u benieuwd bent hoe duur het huren van onze geluidsapparatuur is, kunt u een offerte aanvragen. Voor meer informatie belt u naar 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op