Geluidsapparatuur huren Utrecht

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Geluidsapparatuur huren nabij Utrecht

Organiseert u evenementen waarvoor u professionele geluidsapparatuur wilt huren in Utrecht? Ook dan kiest u voor de specialisten van LION. Als full-service verhuurbedrijf uit Rotterdam verzorgen wij technisch materiaal voor allerlei evenementen. Voor iedere toepassing hebben wij de mensen en middelen om van uw productie een succes te maken. U rekent bij ons op een servicegerichte houding en advies op maat.

Wat voor geluidsapparatuur kunt u bij ons huren?

Wij leveren een divers aanbod van geluidsapparatuur welke u los bij ons kunt huren. Zo huurt u bij ons onder meer:

  • Monitors
  • Mengpanelen
  • Versterkers
  • Microfoons
  • Luidsprekers
  • Bekabeling

Al ons materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Onze deskundige geluidstechnici installeren de apparatuur op locatie en zorgen voor de bediening gedurende uw evenement. Naast losse geluidsapparatuur kunt u bij ons een complete audio-installaties huren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zoekt u technisch materiaal voor uw evenement? Bij ons kunt u niet alleen geluidsapparatuur huren, maar ook andere middelen die uw evenement compleet maken. Wilt u bijvoorbeeld een podium huren? Vertel ons uw wensen, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Ook voor licht, om een passend sfeerplaatje te creëren, benadert u ons. Neem contact met ons op voor een kostenindicatie.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.