Audiovisueel verhuur

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Zoekt u een partij die u helpt met AV, ofwel audiovisueel, verhuur in de buurt van Rotterdam? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met alles omtrent het evenement dat u organiseert. Wij begrijpen namelijk heel goed dat hier veel tijd en werk in kruipt. Vandaar dat we graag een deel van u overnemen. Ons team is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. U krijgt bij Lion Facilitair B.V. in Rotterdam alle hulp die u nodig heeft op het gebied van audiovisueel verhuur.

Audiovisueel verhuur in de omgeving van Rotterdam

Als u kiest voor AV verhuur bij ons in Rotterdam, moet u denken aan zowel de verhuur van boxen voor geluid, als van schermen en projectoren. Deze zijn te huren voor onder andere een:

  • Evenement
  • Vergadering
  • Congres

Wij creƫren eersteklas audiovisuele oplossingen voor iedere gelegenheid. Ook voor beurzen, een presentatie of een film tonen we graag wat we in huis hebben op het gebied van AV. Wij zijn dan ook de beste partij waar u terecht kunt voor de verhuur van audiovisueel materiaal. Alles wordt verzorgd op maat en volledig in overleg met u.

Wij zijn uitgegroeid tot toonaangevende AV partner

In de laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot waardige AV partner in de verhuur van audiovisuele apparatuur in Rotterdam. Ook organiseren we graag in samenwerking met u een mooi evenement. Op dat gebied kunnen we veel voor u betekenen. Niet alleen de AV verhuur, maar ook op het gebied van podiumbouw en licht. Voor de organisatie denken wij graag met u mee. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over audiovisueel verhuur bij ons in de omgeving van Rotterdam, dan belt u naar 010 – 4838716.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op