Audiovisueel verhuur

N

Offerte binnen 24 uur

N

Klantgericht

N

Servicegericht

Home » Audiovisueel verhuur

Bent u op zoek naar een partij die u helpt met audiovisueel (AV) verhuur in de buurt van Rotterdam? Bij Lion Facilitair B.V. helpen we u graag met alles omtrent het evenement dat u organiseert in de Randstad. Wij begrijpen namelijk heel goed dat er veel tijd en werk bij komt kijken. Vandaar dat we graag een deel van de werkzaamheden van u overnemen. Ons team is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Bij Lion Facilitair B.V. in Rotterdam krijgt u alle hulp die u nodig heeft op het gebied van audiovisueel (AV) verhuur.

Audiovisueel verhuur in de omgeving van Rotterdam

Als u kiest voor AV verhuur bij ons in Rotterdam, moet u denken aan zowel de verhuur van speakers, als van schermen en projectoren. Deze attributen zijn te huren voor onder andere een:

  • Evenement
  • Vergadering
  • Congres

Wij creëren eersteklas audiovisuele oplossingen voor iedere gelegenheid. Ook voor beurzen, een presentatie of een film tonen we graag wat we in huis hebben op het gebied van AV. Wij zijn dan ook de beste partij in regio Rotterdam waar u terechtkunt voor de verhuur van audiovisueel (AV) materiaal, zoals een geluidsinstallatie. Alles wordt op maat verzorgd en volledig in overleg met u geleverd.

Maak gebruik van onze expertise

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een waardige AV partner in de verhuur van audiovisueel en ander apparatuur in Rotterdam. Wij kunnen veel voor u betekenen bij het organiseren van evenementen. Niet alleen met audiovisueel (AV) verhuur in Rotterdam, maar ook op het gebied van podiumbouw en professioneel licht. Voor de organisatie denken wij graag met u mee. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over audiovisueel verhuur in de Randstad? Bel dan naar 010 – 4838716 of vul ons contactformulier in.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Lion Facilitair B.V.